Erfaren køberrådgiver

Professionel køberrådgivning med dig i centrum

Sikkert Køb hjælper dig sikkert og trygt gennem boligkøbet fra start til slut. Du kan med fordel tage fat i os når boligjagten begynder, så vi er med dig hele vejen.

24 timers garanti

Inden 24 timer fra modtagelsen af købsaftale og dokumenter er vi klar med en godkendelsesskrivelse.

+25 års erfaring

Firmaet ejes af Anders Hansen, som har mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler.

No Cure – No Pay

I vil som kunde først blive opkrævet honorar, når handlen er i hus og I har købt jeres nye hjem.

Få hjælp til dit boligkøb – fra start til slut

Slip for usikkerheden når du skal købe bolig

Forstår du heller ikke indholdet i de mange papirer vi skriver under på i forbindelse med et boligkøb? Så er du ikke alene.

Når du som boligkøber modtager købsaftalen, så modtager du også rigtig mange bilag og dokumenter. Ofte er netop bilag og dokumenter langt vigtigere end selve købsaftalen. Men det er svært, at kende faldgruber når du ikke er ekspert.

Sikkert Køb tilbyder kvalificeret køberrådgivning, så du får en specialist på dit hold.

Køberrådgiver Sikkert Køb i Farum

Køberrådgivning ved huskøb

Derfor skal du bruge en køberrådgiver

Med en køberrådgiver fra Sikkert Køb på dit hold, får du mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler ved din side. Vi ved nøjagtigt hvad du, som køber skal være ekstra opmærksom på. Vi ved også præcist hvor vi kan presse sælger på pris eller vilkår. 

Hos Sikkert Køb deler vi alt vores erfaring med dig og giver dig ro i maven til at træffe den rigtige belsutning. Sikkert Køb er på dit hold og arbejder hele tiden for dine interesser. Også ‘efter lukketid’. 

Tid og timing er ofte meget vigtigt i forbindelse med en handel. Har du behov for, at vi handler hurtigt, så gennemgår vi alt materiale og er klar til at sende en godkendelsesskrivelse til ejendomsmægleren – indenfor 24 timer.

køberrådgivning ved bolighandel

Få hjælp til din drømmebolig

Sådan kan vi hjælpe dig

Købsrådgivning

Når du skal købe bolig, er det vigtigt at have en rådgiver ved din side, som kun varetager dine interesser. Køberrådgivning ved huskøb inkluderer: 

 • NSparring i hele processen
 • NSeriøs og meget grundig gennemgang af aftalegrundlaget
 • NSkriftlig rapport i forhold til aftalegrundlagets konsekvenser
 • NVi er også klar til at hjælpe når du modtager nøgler

Find bolig

Vi hjælper med at finde jeres drømmebolig, der passer til netop jeres krav og ønsker og måske finder vi boliger der slet ikke er på markedet. Hjælp til boligsøgning inkluderer:

 • NAfsøgning af markedet under fuld diskretion
 • NSøgning blandt boliger der endnu ikke er i markedet
 • NMulighed for specifikke husønsker
 • NHonorar efter aftale

24 timers garanti

Hør om vores 24 timers garanti

Sådan forgår køberrådgivningen

Hjælp til dit boligkøb fra start til slut

køberrådgivning værløse

1. Købsfasen

Når drømmeboligen er fundet, så bliver vi enige om, hvilke services du ønsker af os og hvordan processen skal foregå. Evt. prisforhandling og byggesagkyndig besigtigelse sker typisk i denne fase.

2. Godkendelse af aftale

Når købsaftalen er underskrevet, så gennemgår vi den og handlens dokumenter. Vi drøfter vores bemærkninger hertil både skriftligt og pr. telefon, så vi er sikre på, at du er helt tilfreds.

køberrådgiver i Farum
Få hjælp til boligkøb

3. Berigtigelsen

Når handlen er endelig, og alle forbehold er afklaret, så udarbejder/kontrollerer vi skøde og refusionsopgørelse samt yder rådgivning i forhold til valg af ejerskifteforsikring.

Kom godt i gang

Start med at kontakte os

Som jeres køberrådgiver, sørger vi for, at føre jer trygt og sikkert gennem alle købets faser. Med 25 års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen er du i gode hænder. Vi er med dig hele vejen igennem handlen.

Anders Hansen fra Sikkert Køb ApS i Værløse


Indehaver af Sikkert Køb

Køberrådgivning ved huskøb og boligkøb

At købe og investere i en bolig er en stor beslutning. Dels er der økonomien i det, men ofte også mange følelser fordi det drejer sig om jeres kommende hjem, og dér I skal bygge jeres base. Derfor er det vigtigt at I har en boligrådgiver med i processen, som er på jeres side. Og jo før vi starter et samarbejde, jo mere får I for jeres penge.

Få en køberrådgiver på jeres side fra starten

Hvis I indgår samarbejde med Sikkert Køb allerede inden, I begynder at besigtige ejendomme, så er vi med jer hele vejen.

Vi arbejder ud fra No Cure – No Pay, så I vil som kunde hos Sikkert Køb først blive opkrævet honorar, når I har købt jeres nye hjem. Det vil sige, at I ikke bliver opkrævet honorar, såfremt handlen ikke bliver endeligt gennemført.

Tag en uforpligtende snak

Hos os bliver du guidet trygt og sikkert gennem alle handlens faser. Send os gerne en mail, og vi vil besvare dig inden for en time (inden for normal åbningstid).
Kontakt os i dag

Faste og gennemsigtige priser på køberrådgivning

Køberrådgivning

Få hjælp og rådgivning fra erfaren ejendomsmægler ved boligkøb.

8.500,-

Køberrådgivning+

Samlet pakke med køberrådgivning, besigtigelse af boligen, berigtigelse og ekspedition.

11.000,-

Berigtigelse

Hjælp når handlen er gået igennem og du skal overtage din nye bolig.

2.500,-

Besigtigelse

Vi er med dig, når du besigtiger boligen og kommer med vores vurdering og rådgivning.

2.500,-

 

Køberrådgivning indeholder:

 • NRådgivning inden du besigtiger ejendommen. I vores rådgivning bliver du klædt på, så du ved præcist hvad du skal vide og hvad du skal spørge om i forbindelse med fremvisning.
 • NRådgivning efter fremvisning hvor boligen kunne have interesse og rådgivning inden 2. fremvisning. Hvis du ønsker, at have Sikkert Køb med til fremvisning er dette også en mulighed.
 • NØnsker du, at ejendommen bliver gået grundigt efter, kan vi henvise til en dygtig byggesagkyndig, som vil gennemgå ejendommen og komme med en vurdering af ejendommens vedligeholdelsesmæssige tilstand.
 • NHos Sikkert Køb gennemlæser vi købsaftalen og samtlige medfølgende dokumenter og bilag. Vi sørger også for, at der ikke mangler dokumenter i aftalen.
 • NSikkert Køb indleder en forhandling med sælger eller ejendomsmægler med henblik på nedslag i pris eller forbedring af aftale.
 • NVi gennemlæser din købsaftale og samtlige medfølgende dokumenter. Vi sikrer os også, at der ikke mangler dokumenter i det fremsendte. Efter gennemlæsning af aftale, bilag og medsendte dokumenter rådgives du og modtager en skriftelig rapport.
 • NNår alle aftaler og papirer er gennemlæst og gennemgået sender vi en godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler, hvorefter vi indleder slutforhandling på de juridiske vilkår.
 • NNår der er endelig handel udarbejder vi et skøde (berigtigelse). Der kan være sager, hvor sælgers ejendomsmægler udarbejder dette skøde og i disse tilfælde gennemgår vi skødet for sikring af rigtigheden
 • NRådgivning før I modtager nøgler til ejendommen; hvad skal I huske
 • NEfter overtagelsesdagen udarbejder vi refusionsopgørelse. Som ved udarbejdelse af skødet kan der være sager, hvor sælgers ejendomsmægler udarbejder refusionsopgørelsen. I disse tilfælde gennemgår vi opgørelsen for at sikre rigtigheden, inden du som køber underskriver den.
 • NNår skødet er endelig tinglyst, frigiver vi købesummen overfor sælger. Såfremt det er sælgers ejendomsmægler, der forestår tinglysning, er denne opgave sælgers ejendomsmæglers

 

Berigtigelse / ekspedition indeholder:

 • NNår der er endelig handel klar, udarbejder vi et skøde (berigtigelse). Vi sender det til godkendelse hos sælgers ejendomsmægler inden vi lægger skødet klar til købers og sælgers digitale underskrift.
 • NEfter overtagelsesdagen udarbejder vi refusionsopgørelse. Vi sender refusionsopgørelsen til godkendelse hos sælgers ejendomsmægler inden vi indhenter købers og sælgers godkendelse af refusionsopgørelsen.
 • NNår skødet er endelig tinglyst, frigiver vi købesummen overfor sælger.

 

Besigtigelse indeholder:

 • NVi besigtiger boligen sammen med dig som køber eller alene med sælgers ejendomsmægler.
 • NVi giver dig en mundtlig rapport i forhold til hvilke udfordringer vi ser med boligen.
 • NVurdering af boligen i forbindelse det område boligen ligger i.

Lad Sikkert Køb stå for forhandlingen af købspris

7% af nedslag*

Prisforhandling med sælger og sælgers ejendomsmægler er ikke indeholdt i pakkerne, men kan tilkøbes for kun 7% af det nedslag som Sikkert Køb forhandler hjem.
Obs: Du skal kun betale honorar hvis nedslaget forhandles til at være mere end kr. 50.000,-

Brug din køberrådgiver til prisforhandling

For mange købere er denne del ikke særlig behagelig. Man står som køber, i forhandlingen, overfor en professionel ejendomsmægler, som forhandler hver eneste dag. Samtidig er der mange følelser forbundet med et boligkøb og hvis følelserne løber af med én, så er det ikke sikkert, at man opnår det bedste forhandlingsresultat. Med Sikkert Køb som din køberrådgiver opnå du de bedst mulige betingelser for et godt boligkøb.

Sikkert Køb guider dig sikkert gennem boligkøbet

Mød Anders fra Sikkert Køb

Sikkert Køb er et rådgivningsfirma og vi har i årevis specialiseret os i at hjælpe boligkøbere. Indehaver Anders Hansen har mere end 25 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og har arbejdet 10 år som ejer af en mindre mæglerkæde.

Det vigtigste for Sikkert Køb er, at du som boligkøber træffer din beslutning på et fuldt oplyst grundlag, så du ikke efterfølgende får ubehagelige overraskelser. Når handlen er endelig skal du som boligkøber have den helt rigtige mavefornemmelse. 

Anders fra Sikkert Køb i Værløse

Kontakt os

Bliv guidet trygt og sikkert gennem alle bolighandlens faser

Hvis du sender en mail til os, sørger vi for at svare inden for time (inden for normal åbningstid).
Vores åbningstider er alle hverdage kl. 8.30 – 18.00.

Læs vores glade & tilfredse kunders udtalelser

Vi er stolte af, at vi har meget tilfredse kunder. Her er et lille udpluk af kunder, som vi har hjulpet med boligrådgivning, køberrådgivning og boligsøgning. Hør hvad de siger om os.

Få svar på dine spørgsmål om køberrådgivning

Hvad er en køberrådgiver?

I en normal bolighandel fungerer ejendomsmægleren som sælgers rådgiver. En køberrådgiver er en rådgiver som udelukkende repræsenterer køber i en bolighandel.

Hvad koster køberrådgivning?

Køberrådgivning iforbindelse med boligkøb koster typisk fra kr. 4.000 – kr. 12.000 afhængig af omfanget.

Er der forskel på boligadvokat og køberrådgiver?

En boligadvokat er typisk virkelig stærk på et bredt juridisk område, men har i de fleste tilfælde aldrig være ude i marken. En køberrådgiver er typisk en tidligere ejendomsmægler, der nu varetager købers interesser i stedet for sælgers. 

Hvorfor skal jeg bruge en køberrådgiver?

Når du vælger en køberrådgiver får du hjælp af en person, som brænder for lige præcis det at hjælpe boligkøbere. De har fingeren på pulsen og de ved præcis hvilke faldgruber du som boligkøber skal være opmærksom på.