Hjælp til at finde bolig

Vi hjælper dig med at finde din nye drømmebolig

Står du i en situation, hvor du ikke ønsker selv at gå ud og afsøge markedet, så kan Sikkert Køb hjælpe dig.

Diskret køb

Vi kan under fuld diskretion afsøge markedet for lige præcis det du ønsker at købe. Vi kan kontakte ejendomsmæglere i forhold til skuffesager og lign. Honorar for denne type opgaver aftales individuelt.

Er der andre årsager til, at du ønsker vores hjælp til at finde drømmeboligen, er vi naturligvis også klar til at hjælpe. Det kan nogle gange virke meget seriøst, at en rådgiver retter henvendelse til ejendomsmægler med info om klients interesse. I kan også have valgt en ejendomsmægler fra i processen, hvor I har sat jeres hus til salg. I det tilfælde kan det virke lidt svært at rette henvendelse til denne mægler i forhold til interesse for et andet hus mægleren har til salg.

Tag en uforpligtende snak

Hos os bliver du guidet trygt og sikkert gennem alle handlens faser. Send os gerne en mail, og vi vil besvare dig inden for en time (inden for normal åbningstid).
Kontakt os i dag

Læs vores glade & tilfredse kunders udtalelser

Vi er stolte af, at vi har meget tilfredse kunder. Her er et lille udpluk af kunder, som vi har hjulpet med boligrådgivning, køberrådgivning og boligsøgning. Hør hvad de siger om os.

Kontakt os

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og få svar inden for 1 time

Hvis du sender en mail til os, sørger vi for at svare inden for time (inden for normal åbningstid). Vores åbningstider er alle hverdage kl. 8.30 – 18.00.

Anders fra Sikkert Køb i Værløse