Om Sikkert Køb

Din vej til professionel boligrådgivning

Vi brænder for at få jer trygt og sikkert igennem hele købsprocessen.
Sikkert Køb i Farum

Historien bag Sikkert Køb

Det vigtigste er en god mavefornemmelse

Anders Hansen, der er indehaver af Sikkert Køb, var i ca. 10 år medejer af en mindre ejendomsmæglerkæde. En stor del af tiden brugte han på at rådgive boligkøbere i forbindelse med deres boligkøb. Det var der hans store interesse lå, og det var derfor meget naturligt, at han startede Sikkert Køb, hvor der er 100% fokus på at hjælpe købere trygt og sikkert igennem hele købsprocessen.

”Jeg brænder for at dele ud, af den erfaring jeg har samlet igennem mange år i ejendomsmæglerbranchen, og én af de vigtigste ting for mig er, at de købere jeg hjælper, kommer i mål med den helt rigtige mavefornemmelse”, udtaler Ander Hansen.

Hvorfor vælge os?

Når du vælger et samarbejde med Sikkert Køb, har du sikkerhed for en seriøs og meget grundig gennemgang af hele aftalegrundlaget. Det vil sige købsaftale og alle medfølgende dokumenter. Du modtager en skriftlig rapport over det gennemgåede og bemærkninger om særlige forhold samt konsekvenser af købsaftalens ordlyd. Vi gennemgår sagen sammen telefonisk, via virtuelt møde eller personligt hos dig. Du vil ikke blive skuffet.

24 timers garanti

Inden 24 timer fra modtagelsen af købsaftale og dokumenter er vi klar med en godkendelsesskrivelse.

+25 års erfaring

Firmaet ejes af Anders Hansen, som har mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler.

No Cure – No Pay

I vil som kunde først blive opkrævet honorar, når handlen er i hus og I har købt jeres nye hjem.

Lær os at kende

Hør Anders Hansen give en præsentation af Sikkert Køb

Sikker rådgivning

Mød Anders Hansen, stifter af Sikkert Køb

Jeg hedder Anders Hansen og er 49 år gammel. Jeg bor i Værløse sammen med min kone Malene og mine drenge Magnus på 14 og Frederik på 12. Jeg har mere end 25 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor jeg bl.a. har været med til at opbygge en lille ejendomsmæglerkæde.

Min fritid går i høj grad med fodbold, hvor jeg følger mine drenge og hjælper til som holdleder/træner for U13 drengene i Værløse Boldklub.

Anders fra Sikkert Køb i Værløse