Køberrådgivning i Ballerup

Få hjælp fra køberrådgiver til boligkøb i Ballerup

Er du på jagt efter en bolig i Ballerup? Få køberrådgivning fra Sikkert Køb, så hjælper vi dig sikkert og trygt gennem boligkøbet fra start til slut. Du kan med fordel tage fat i os når boligjagten begynder, så vi er med dig hele vejen.

24 timers garanti

Inden 24 timer fra modtagelsen af købsaftale og dokumenter er vi klar med en godkendelsesskrivelse.

+25 års erfaring

Firmaet ejes af Anders Hansen, som har mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler.

No Cure – No Pay

I vil som kunde først blive opkrævet honorar, når handlen er i hus og I har købt jeres nye hjem.

Få hjælp til dit boligkøb – fra start til slut

Slip for usikkerheden når du skal købe bolig

Forstår du heller ikke indholdet i de mange papirer vi skriver under på i forbindelse med et boligkøb? Så er du ikke alene.

Når du som boligkøber modtager købsaftalen, så modtager du også rigtig mange bilag og dokumenter. Ofte er netop bilag og dokumenter langt vigtigere end selve købsaftalen. Men det er svært, at kende faldgruber når du ikke er ekspert.

Sikkert Køb tilbyder kvalificeret køberrådgivning, så du får en specialist på dit hold og vi kender Ballerup ud og ind. Derfor kan du trygt lade os guide dig igennem dit boligkøb. 

Køberrådgivning i Ballerup

Køberrådgivning ved huskøb

Derfor skal du bruge en køberrådgiver

Med en køberrådgiver fra Sikkert Køb på dit hold, får du mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler ved din side. Vi ved nøjagtigt hvad du, som køber skal være ekstra opmærksom på når du køber bolig i Ballerup kommune. Vi ved også præcist hvor vi kan presse sælger på pris eller vilkår. 

Hos Sikkert Køb deler vi alt vores erfaring med dig og giver dig ro i maven til at træffe den rigtige belsutning. Sikkert Køb er på dit hold og arbejder hele tiden for dine interesser. Også ‘efter lukketid’. 

Liggetiden for boliger i Ballerup er på omkring 117 dage (juli 2022) og derfor er tid og timing vigtig. Har du behov for, at vi handler hurtigt, så gennemgår vi alt materiale og er klar til at sende en godkendelsesskrivelse til ejendomsmægleren – indenfor 24 timer.

Par får køberrådgivning i Ballerup

Få hjælp til din drømmebolig

Sådan kan vi hjælpe dig

Købsrådgivning

Når du skal købe bolig, er det vigtigt at have en rådgiver ved din side, som kun varetager dine interesser. Køberrådgivning ved huskøb inkluderer: 

 • NSparring i hele processen
 • NSeriøs og meget grundig gennemgang af aftalegrundlaget
 • NSkriftlig rapport i forhold til aftalegrundlagets konsekvenser
 • NVi er også klar til at hjælpe når du modtager nøgler

Find bolig

Vi hjælper med at finde jeres drømmebolig, der passer til netop jeres krav og ønsker og måske finder vi boliger der slet ikke er på markedet. Hjælp til boligsøgning inkluderer:

 • NAfsøgning af markedet under fuld diskretion
 • NSøgning blandt boliger der endnu ikke er i markedet
 • NMulighed for specifikke husønsker
 • NHonorar efter aftale

Køb bolig i Ballerup

Bliv klogere på Ballerup

Ballerup kommune ligger i Region Hovedstaden og er en del af Storkøbenhavn. Kommunen består af byerne Ballerup, Måløv og Skovlunde, samt mindre byer som  Egebjerg og Harrestrup.

Kommunen er i dag et af Danmark vigtigste erhvervsområder inden for især IT, finans og life science. Endda i en sådan grad, at erhvervsparken Lautrupgaard går under navnet Danmarks Silicon Valley.

 

Boligkøb i Ballerup

Disse boliger finder du i Ballerup 

Ballerup Kirke

Udviklingen i Ballerup

Kommunen var helt frem til midten af 1800-tallet et landsbysamfund men med åbningen af Frederikssundbanen i 1879, hvor Ballerup, Måløv og Skovlunde fik stationer ændrede kommunen sig fra landsbysamfund til forstadskommune med parcelhuse, etageboliger og erhverv.

Indbyggertallet voksede derefter markant. Fra omkring 7.000 indbyggere i 1950 til 52.000 indbyggere i 1972. 

Den markante stigning i indbyggertallet i gennem 1900-tallet kan i dag ses på udbuddet af boliger og huse i Ballerup. I dag er der 18.000 parcelhuse i Ballerup kommune, hvoraf langt størstedelen – omkring 12.000 – er opført i perioden fra 1950 til 1979. 

Boliger i Ballerup kommune

Boligerne i Ballerup består af 37,5% ejerboliger og 55,5% almennyttige boliger

 • 18.000 parcelhuse 
 • 8.500 række, kæde og dobbelthuse
 • 21.500 boliger i etagebyggeri

Derudover er der 460 kollegieboliger i Ballerup kommune og blot registreret 24 fritidshuse. 

Størstedelen af husstandene i Ballerup består af 1 person (9.300), 2 personer (7.234), 3 personer (2.721), 4 personer (2.772), 5 personer (887) og 6 personer (190).

Kilde: Danmarks Statestik

Boliger i Ballerup kommune
Sikkert Køb i Ballerup

Priser på boliger i Ballerup

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Ballerup lå pr. 1. januar 2022 på 33.334,-.

Det betyder, at Ballerup kommune ligger som nr. 23 på listen over de dyreste kommuner i Danmark. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på landsplan er på omkring 16.500,-.

Den gennemsnitlige liggetid for boliger i Ballerup er på 117 dage (juni 2022).

Få køberrådgivning i Ballerup

Kontakt os når du vil købe bolig i Ballerup

Som jeres køberrådgiver, sørger vi for, at føre jer trygt og sikkert gennem alle købets faser. Med 25 års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen er du i gode hænder. Vi er med dig hele vejen igennem handlen.

Anders Hansen fra Sikkert Køb ApS i Værløse


Indehaver af Sikkert Køb

Sikkert Køb guider dig sikkert gennem boligkøbet

Mød Anders fra Sikkert Køb

Sikkert Køb er et rådgivningsfirma og vi har i årevis specialiseret os i at hjælpe boligkøbere. Indehaver Anders Hansen har mere end 25 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og har arbejdet 10 år som ejer af en mindre mæglerkæde.

Det vigtigste for Sikkert Køb er, at du som boligkøber træffer din beslutning på et fuldt oplyst grundlag, så du ikke efterfølgende får ubehagelige overraskelser. Når handlen er endelig skal du som boligkøber have den helt rigtige mavefornemmelse. 

Køberrådgiver i Ballerup

Hvorfor bør du bruge køberrådgivning ved boligkøb i Ballerup?

Med en køberrådgiver ved din side er du sikret hjælp og vejledning i alle boligkøbets faser. Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver og må ikke rådgive dig som boligkøber.

Hvad koster køberrådgivning i Ballerup?

Hos Sikkert Køb får du køberrådgivning til en fast pris fra 2.500,- til 11.000,- uanset prisen på den bolig du ønsker at købe. Vores køberrådgivning+ pakker dækker alt rådgivning, besigtigelse af boligen, berigtigelse og ekspedition. Du betaler naturligvis først hvis boligsøgningen ender med en handel.

Hvis du sender en mail til os, sørger vi for at svare inden for time (inden for normal åbningstid).
Vores åbningstider er alle hverdage kl. 8.30 – 18.00.

Læs vores glade & tilfredse kunders udtalelser

Vi er stolte af, at vi har meget tilfredse kunder. Her er et lille udpluk af kunder, som vi har hjulpet med boligrådgivning, køberrådgivning og boligsøgning. Hør hvad de siger om os.