Køberrådgivning i Ballerup

Få hjælp fra køberrådgiver til boligkøb i Allerød

Er du på jagt efter en bolig i Allerød? Få køberrådgivning fra Sikkert Køb, så hjælper vi dig sikkert og trygt gennem boligkøbet fra start til slut. Du kan med fordel tage fat i os når boligjagten begynder, så vi er med dig hele vejen.

24 timers garanti

Inden 24 timer fra modtagelsen af købsaftale og dokumenter er vi klar med en godkendelsesskrivelse.

+25 års erfaring

Firmaet ejes af Anders Hansen, som har mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler.

No Cure – No Pay

I vil som kunde først blive opkrævet honorar, når handlen er i hus og I har købt jeres nye hjem.

Få hjælp til dit boligkøb – fra start til slut

Slip for usikkerheden når du skal købe bolig

Forstår du heller ikke indholdet i de mange papirer vi skriver under på i forbindelse med et boligkøb? Så er du ikke alene.

Når du som boligkøber modtager købsaftalen, så modtager du også rigtig mange bilag og dokumenter. Ofte er netop bilag og dokumenter langt vigtigere end selve købsaftalen. Men det er svært, at kende faldgruber når du ikke er ekspert.

Sikkert Køb tilbyder kvalificeret køberrådgivning, så du får en specialist på dit hold og vi kender Allerød ud og ind. Derfor kan du trygt lade os guide dig igennem dit boligkøb.

Køberrådgivning i Allerød

Køberrådgivning ved huskøb

Derfor skal du bruge en køberrådgiver

Med en køberrådgiver fra Sikkert Køb på dit hold, får du mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler ved din side. Vi ved nøjagtigt hvad du, som køber skal være ekstra opmærksom på når du køber bolig i Allerød kommune. Vi ved også præcist hvor vi kan presse sælger på pris eller vilkår. 

Hos Sikkert Køb deler vi alt vores erfaring med dig og giver dig ro i maven til at træffe den rigtige belsutning. Sikkert Køb er på dit hold og arbejder hele tiden for dine interesser. Også ‘efter lukketid’. 

Liggetiden for boliger i Allerød (juli 2022) er 81 dage, men der er store forskelle. Parcelhuse har en liggetid på 45 dage*, mens ejerlejligheder har en gennemsnitlig liggetid i Allerød på blot 25 dage*. Netop derfor er tid og timing vigtig når du vil købe bolig i Allerød. 

Har du behov for, at vi handler hurtigt, så gennemgår vi alt materiale og er klar til at sende en godkendelsesskrivelse til ejendomsmægleren – indenfor 24 timer.

*Kilde: Finans Danmarks Boligudbudsstatistik

Par får køberrådgivning i Allerød

Få hjælp til din drømmebolig

Sådan kan vi hjælpe dig

Købsrådgivning

Når du skal købe bolig, er det vigtigt at have en rådgiver ved din side, som kun varetager dine interesser. Køberrådgivning ved huskøb inkluderer: 

 • NSparring i hele processen
 • NSeriøs og meget grundig gennemgang af aftalegrundlaget
 • NSkriftlig rapport i forhold til aftalegrundlagets konsekvenser
 • NVi er også klar til at hjælpe når du modtager nøgler

Find bolig

Vi hjælper med at finde jeres drømmebolig, der passer til netop jeres krav og ønsker og måske finder vi boliger der slet ikke er på markedet. Hjælp til boligsøgning inkluderer:

 • NAfsøgning af markedet under fuld diskretion
 • NSøgning blandt boliger der endnu ikke er i markedet
 • NMulighed for specifikke husønsker
 • NHonorar efter aftale

Køb bolig i Allerød

Bliv klogere på Allerød

Allerød kommune ligger i Region Hovedstaden og er en del af Storkøbenhavn. Kommunen består udover byen Allerød også af byerne Lillerød, Lynge-Uggeløse, Blovstrød, Vassingerød og Kollerød.

I 2006 var Allerød kommune landets yngste kommune med den højeste andel (29%) af børn og unge. 

Erhvervslivet i Allerød domineres af flere højteknologiske produktionsvirksomheder og store handels- og servicevirksomheder. Den største private virksomhed i Allerød Kommune er Widex i Lynge, der er en af verdens største producenter af høreapparater.

 

Boligkøb i Allerød

Disse boliger finder du i Allerød

Huse i Allerød

Udviklingen i Allerød

Allerød kommune blev skabet under kommunesammenlægningen i 1970 ved at slå Lillerød, Blovstrød og Lynge-Uggeløse sammen.

Navnet Allerød blev valgt, da det var netutralt og de fleste alligevel kendte navnet, efter at Lillerød station tog navneforandring i 1950’erne for at undgå navneforvirring med Hillerød station.

Området var præget af landbrug frem til 1900-tallet men med anlæggelsen af Nordbanen og et stop i Lillerød voksede byen markant i perioden 1930 til 1979.

Byen ændrede fra landsbysamfund til forstadskommune med parcelhuse, etageboliger og erhverv. Størstedelen af kommunens boliger er opført i perioden 1960‑79.

Boliger i Allerød kommune

75% af alle boliger i Allerød kommune er ejerboliger, hvilket ligger noget over landsgennemsnittet.  Til gengæld er andelen af udlejningsboliger og andelsboliger lavere end landsgennemsnittet.

 • 5.500 parcelhuse 
 • 3.000 række, kæde og dobbelthuse
 • 2.000 boliger i etagebyggeri

Derudover er der blot registreret 22 fritidshuse i Allerød kommune.

Kilde: Danmarks Statestik

Boliger i Allerød kommune
Priser på boliger i Allerød kommune

Priser på boliger i Allerød

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Allerød kommune lå pr. 1. januar 2022 på 35.443,-.

Det betyder, at Allerød kommune ligger som nr. 16 på listen over de dyreste kommuner i Danmark. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på landsplan er på omkring 16.500,-.

Den gennemsnitlige liggetid for boliger i Lillerød og resten af Allerød kommune er på 81 dage (juni 2022).

Få køberrådgivning i Allerød kommune

Kontakt os når du vil købe bolig i Allerød

Som jeres køberrådgiver, sørger vi for, at føre jer trygt og sikkert gennem alle købets faser. Med 25 års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen er du i gode hænder. Vi er med dig hele vejen igennem handlen.

Anders Hansen fra Sikkert Køb ApS i Værløse


Indehaver af Sikkert Køb

Sikkert Køb guider dig sikkert gennem boligkøbet

Mød Anders fra Sikkert Køb

Sikkert Køb er et rådgivningsfirma og vi har i årevis specialiseret os i at hjælpe boligkøbere. Indehaver Anders Hansen har mere end 25 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og har arbejdet 10 år som ejer af en mindre mæglerkæde.

Det vigtigste for Sikkert Køb er, at du som boligkøber træffer din beslutning på et fuldt oplyst grundlag, så du ikke efterfølgende får ubehagelige overraskelser. Når handlen er endelig skal du som boligkøber have den helt rigtige mavefornemmelse. 

Køberrådgiver i Ballerup

Hvorfor bør du bruge køberrådgivning ved boligkøb i Allerød?

Med en køberrådgiver ved din side er du sikret hjælp og vejledning i alle boligkøbets faser. Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver og må ikke rådgive dig som boligkøber.

Hvad koster køberrådgivning i Allerød?

Hos Sikkert Køb får du køberrådgivning til en fast pris fra 2.500,- til 11.000,- uanset prisen på den bolig du ønsker at købe. Vores køberrådgivning+ pakker dækker alt rådgivning, besigtigelse af boligen, berigtigelse og ekspedition. Du betaler naturligvis først hvis boligsøgningen ender med en handel.

Hvis du sender en mail til os, sørger vi for at svare inden for time (inden for normal åbningstid).
Vores åbningstider er alle hverdage kl. 8.30 – 18.00.

Læs vores glade & tilfredse kunders udtalelser

Vi er stolte af, at vi har meget tilfredse kunder. Her er et lille udpluk af kunder, som vi har hjulpet med boligrådgivning, køberrådgivning og boligsøgning. Hør hvad de siger om os.