Salgsrådgivning

Overvejer I at sælge jeres bolig? Så er der heldigvis gode råd at hente.

Vi hjælper dig trygt igennem hele salgsprocessen.

Rådgivning inden besøg af ejendomsmægler

Vi kan hjælpe med gode råd i forhold til, hvilke ting I med fordel kan gøre ved ejendommen inden et salg. Nogle ting koster ikke meget at få ordnet, inden ejendomsmægleren kommer ud, men måske er det dét, som gør, at ejendommen kan sælges til en højere pris.

Pris kr. 2.500

Hvorfor?

Det er ikke alle ejendomsmæglere, der har modet til at fortælle dig, hvilke ting der i din bolig ikke fremstår salgsklare. De vil være bange for ikke at få boligen til salg, hvis de er for ærlige overfor dig. Det honorar vi tager for opgaven, vil i langt de fleste tilfælde været tjent hurtigt ind. 

Gennemgang af indhentede tilbud fra ejendomsmæglere

Når du har indhentet tilbud fra flere ejendomsmæglere, er det en god idé med en objektiv gennemgang af de indhentede tilbud. Nogle gange kan det være svært at gennemskue, hvad forskellene er i de forskellige tilbud, og hvad man egentlig får for pengene.

I denne pakke er der også forhandling med ejendomsmæglere for at opnå det bedst mulige honorar med baggrund i dét, der er vigtigt for dig som boligsælger.

Pris kr. 3.750

Pris ved valg af begge pakker kr. 5.000. Betaling forfalder ved salg af bolig – dog senest løbende måned + 6 måneder.

Hvorfor?

Man sælger ikke bolig ret mange gange i sit liv, så det er en helt ny boldbane, man bevæger sig ind på. Derfor kan det være meget lønsomt at modtage rådgivning fra en uvildig, som kender til branchen og ved hvilke ting, man skal være særligt opmærksomme på.

Tag en uforpligtende snak

Hos os bliver du guidet trygt og sikkert gennem alle handlens faser. Send os gerne en mail, og vi vil besvare dig inden for en time (inden for normal åbningstid).
Kontakt os i dag

Læs vores glade & tilfredse kunders udtalelser

Vi er stolte af, at vi har meget tilfredse kunder. Her er et lille udpluk af kunder, som vi har hjulpet med boligrådgivning, køberrådgivning og boligsøgning. Hør hvad de siger om os.

Kontakt os

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og få svar inden for 1 time

Hvis du sender en mail til os, sørger vi for at svare inden for time (inden for normal åbningstid). Vores åbningstider er alle hverdage kl. 8.30 – 18.00.

Anders fra Sikkert Køb i Værløse