Blog

Kontakt din køberrådgiver tidligt i processen

Vil du have mest muligt ud af din køberrådgiver, så kontakt ham/hende inden du begynder at besigtige boliger.

Flere og flere boligsøgende og boligkøbere kontakter i dag en køberrådgiver i stedet for en advokat. Det gør de typisk fordi køberrådgiveren har indgående erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og dermed på dette specifikke område har et stort kendskab til spillereglerne, og til hvordan man kan hjælpe købere trygt og sikkert igennem bolighandlen.

Når man er ny på boligmarkedet, kan man med fordel indgå en aftale med køberrådgiveren så tidligt i processen som muligt. Boligrådgivningen kan nemlig starte allerede når de første tanker om at købe en bolig melder sig. Sikkert Køb kan hjælpe jer med boligsøgningen og vi kan rådgive dig, inden du skal ud for at besigtige boliger. På den måde vil man få mest muligt uf af køberrådgiverens hjælp og dermed mest valuta for pengene, da prisen hos de fleste køberrådgivere er den samme om man får hjælp fra start til slut eller man først indgår samarbejdet i forbindelse med handlens indgåelse.

Tryghed som boligkøber

Hos Sikkert Køb arbejder vi ud fra ”No cure – No pay”. Derfor kan man som boligsøgende trygt indgå en samarbejdsaftale med Sikkert Køb – også hvis boligkøbet ligger lidt ude i fremtiden.

Et af de områder hvor køberrådgiveren typisk skiller sig ud fra advokaten er, at køberrådgiveren står til rådighed for besigtigelse af den bolig man som køber har sporet sig ind på, ligesom køberrådgiveren også meget gerne tager del i forhandlingsprocessen.

Tag kontakt til en køberrådgiver – meget gerne Sikkert Køb – og indgå en aftale. Så er du sikret den optimale sparring igennem hele boligkøbet.

Kontakt os

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og få svar inden for 1 time

Hvis du sender en mail til os, sørger vi for at svare inden for time (inden for normal åbningstid). Vores åbningstider er alle hverdage kl. 8.30 – 18.00.

Anders fra Sikkert Køb i Værløse