Blog

At starte op som køberrådgiver

Som med start af alle typer virksomheder, er der mange praktiske ting der skal ordnes og man tripper bare for at komme i gang.

Det er med en vis spænding, at man tager beslutningen om at starte nyt firma. Processen synes jeg til gengæld er rigtig sjov og spændende.

Der er mange overvejelser så som:

Firmaets mission og vision, hvad skal konceptet være, hvordan kan vi skille os ud, hvad skal firmaet hedde, hvem skal lave logo og profil, hvem skal lave hjemmeside, hvordan skaffer jeg kunder. Ja listen er endnu længere.

Efter mere end 25 år som ejendomsmægler, havde jeg lyst til at hjælpe boligkøbere som køberrådgiver i stedet for kun at hjælpe sælgere af bolig, og det er dejligt at arbejde med noget, hvor jeg kan bruge den erfaring, jeg har opbygget maksimalt.

I min dagligdag møder jeg rigtig mange forskellige mennesker. Det der er fælles for dem er, at de, for de flestes vedkommende, er i en proces som de er glade for og som de synes er spændende. Det er dejligt at arbejde med, og jeg gør i mit arbejde alt for at de ender lige præcis der hvor de gerne vil, og at de føler deres drømme er blevet opfyldt på at oplyst og velbearbejdet grundlag.

Jeg ser med stor glæde frem til mit arbejde de kommende år.

Kontakt os

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og få svar inden for 1 time

Hvis du sender en mail til os, sørger vi for at svare inden for time (inden for normal åbningstid). Vores åbningstider er alle hverdage kl. 8.30 – 18.00.

Anders fra Sikkert Køb i Værløse